Reviews

Lees wat families vonden van mijn tijd bij hun.
Wil jij ook zo’n fijn verhaal insturen? Gebruik het reactieformulier onder de reviews.

4 Comments

 1. Robi, Roy, Pippa en Donna
  Meteen toen ik zwanger was van Donna heb ik Bianca een berichtje gestuurd. Bij toeval was zij onze kraamverzorgster bij onze eerste dochter Pipa. Gelukkig had Bianca nog  tijd voor ons want wat was het fijn om een ‘bekend’ gezicht te zien in deze kraamweek. Het voelde meteen weer vertrouwd! Bianca heeft aandacht voor iedereen in het gezin. Zelfs poes Ed mist haar nu. Bianca, heel fijn dat je weer de rijd hebt genomen om ook bij een tweede baby weer even uit te leggen hoe alles ook al weer werkt. Blijft toch weer spannend zo’n ukkie. En daarnaast ben ik ontzettend dankbaar voor de begeleiding betreft de borstvoeding. Overproductie, borstontsteking op de laatste dag van de kraamweek en daarna regeldagen. Ik kon met al mijn vragen bij je terecht en dat heeft er voor gezorgd dat we nog steeds goed op weg zijn met de borstvoeding! Lieve Bianca, bedankt voor je goede zorgen. Mocht er ooit (waarschijnlijk niet haha) nog een 3e komen zal ik je meteen weer bellen! 
  Groetjes Robi, Roy,Pippa en Donna.

 2. Je bent een topper!
  Lieve Bianca zonder jou hadden we dit nooit gered, je was onze rots in de branding!
  lieve Bianca wat zijn wij blij met jou geweest en ook onze katten zullen je lieve aandacht missen.
  Onwijs bedankt voor je lieve zorgen, de mooie en lekkere fruithapjes.
  Onze week met Bianca was zo fijn! Ik heb later besloten toch borstvoeding te willen geven. Bianca heeft mij hier super  in geholpen en in een paar dagen gaf ik zowel borst als flesvoeding. Bianca zorgde super voor mij en de baby, maar ook mijn man en huisdieren werden zeker niet vergeten. Dank je wel.

 3. Wislawa Klijnman
  Beste Bianka heel erg bedankt voor  het zorgen van onze geliefde Lisa in deze geweldige tijd.
  Maar ook voor mijn man en onze andere dochter Isabella. Heel heel blij met je feedback, goed advies en goede woorden. Ik zal je aan iedereen aanbevelen die kraam nodig heeft
  gr. Wislawa Klijnman

 4. Heel fijn om Bianca weer bij ons thuis te hebben in onze kraamweek. Ook bij onze eerste was ze bij ons thuis en nu bij de tweede weer. Bianca is zeer bekwaam en kan veel goede tips en adviezen geven. Ook heel fijn hoe ze met onze oudste omging.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *